Touroperators

 

Touroperators, reisbureaus en cruisemaatschappijen
Ook grote tot zeer grote groepen die met toerbussen of per schip naar Gouda komen kunnen terecht bij  het Goudse Gidsen Gilde. U kunt rechtstreeks een stadswandeling reserveren via deze site (bij voorkeur) of per mail via  info@goudsegidsengilde.nl

Waar kan een stadswandeling in Gouda beginnen?
Als begin- of  eindpunt van een stadswandeling kan een van de (bus)parkeerplaatsen rondom het centrum dienen. De gids haalt de groep daar dan op. U kunt de wandeling ook eindigen op elke gewenste locatie zoals bijvoorbeeld de Sint Janskerk, het museum of de markt.

Klik hier voor P-plaatsen en routes voor touringcars.

Een andere mogelijkheid is dat de chauffeur de groep af zet op de Sint Jansbrug (eind Oosthaven) op 100 meter van de Goudse markt, de Sint-Janskerk en Museum Gouda.
Het is daar heel erg lastig voor grote bussen en de bus kan daar niet parkeren.

Voor passagiers van recreatievaartuigen geldt eveneens dat zij op de kade aan de IJssel of elders aan de wateren rondom Gouda kunnen beginnen met de stadswandeling.

Bijzondere groepen:
Er kan speciaal rekening gehouden worden met eventueel minder goed ter been zijnde bezoekers met rollators of rolstoelen.
Ook andere groepen met beperkingen kunnen informeren naar onze mogelijkheden.
De wandeling kan ook in het Engels, Frans of Duits gegeven worden. Op aanvraag kan de wandeling ook in het Spaans en Italiaans gegeven worden.

Tarieven:
U betaalt ook als zakelijke klant ons normale tarief.

Klik hier voor onze tarieven