Winterwandeling

zaterdag 21 december 2024

LET OP:
Na ‘Wandeling reserveren’ kunt u kiezen voor de gewenste datum.

Een winterwandeling aan het einde van de middag want Gouda is op zijn mooist als de duisternis valt en er een serene sfeer heerst. Dit is het moment om mee te gaan met een wandeling van het Goudse Gidsen Gilde. Laat u meevoeren langs verlichte monumenten en geniet van de mooi versierde straatjes en steegjes. Maak gebruik van de unieke mogelijkheid om de uitgelichte Goudse glazen van de Sint-Janskerk van buiten te bewonderen. In een uur tijd krijgt u gegarandeerd de highlights van Gouda te zien!

Deze wandeling kunt u reserveren voor zaterdag 21,  donderdag 26 en zaterdag 28 december 2024 en zaterdag 4 januari 2025.

Deze instapwandeling wordt uitsluitend Nederlandstalig aangeboden.

Deelnemers:
Maximaal 20 personen per gids. Bij meer personen zetten we een extra gids in.
Boeken:
Tot aanvang wandeling kunt u boeken via onze website. U ziet dan vanzelf of en hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.
Op de dag zelf kunt u ook boeken en betalen bij de VVV, alleen als online boeken en betalen niet mogelijk is. Bijvoorbeeld buitenlandse deelnemers.
Betalen:
Het tarief in 2024 (tenzij anders vermeld) is € 5,- per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis. Tijdens het boeken dient u direct te betalen via iDeal.
Start:
17:00 uur bij de Waag op de Markt.
Duur:
De wandeling duurt ca. 1 uur.

 

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"6000","speed":"2000","arrows":"true","dots":"false","rtl":"false"}