Combinatiewandeling

 

Uw groepswandeling kunt u desgewenst combineren met een bezichtiging van:
– de Sint Janskerk en/of
– het Stadhuis op de markt en/of
– de Maquette van Gouda in het museum
De gids van het Goudse Gidsen Gilde geeft u daarbij deskundige uitleg.

Reserveren van een extra bezichtiging
Bij het reserveren van uw groepswandeling kunt u kiezen voor (een) extra bezichtiging(en). Wij maken voor u de nodige afspraken en onze gids verzorgt ook deskundige uitleg bij uw extra bezichtiging. Na uw reservering ontvangt u een (tijdelijke) reserveringsbevestiging. Onze coördinator maakt vervolgens een afspraak met de door u gewenste locatie(s). Als een extra bezichtiging niet mogelijk is dan neemt onze coördinator contact met u op. Daarna ontvangt u een definitieve reserveringsbevestiging met ook de naam van de gids.

Tijdsduur wandeling
Een uitbreiding van uw wandeling met één extra bezichtiging past meestal wel binnen de 1,5 uur van de wandeling, waardoor u natuurlijk wel iets minder ziet van de rest van Gouda. Maar u kunt er ook voor kiezen uw wandeling uit te breiden naar 2 uren. Dat kunt u tijdens de reservering vermelden bij ‘Klantencorrespondentie’.
Als u kiest voor méér dan één extra bezichtiging bij uw rondleiding, dan wordt de wandeling altijd een half uur langer en geldt het tarief voor een wandeling van 2 uren.
LET OP: Alleen onze coördinator kan de duur van de wandeling aanpassen naar bijvoorbeeld 2 uren en moet ook overleggen met de extra locatie(s) of een bezoek mogelijk is. U kunt dus het beste wachten met betalen tot u de definitieve reserveringsbevestiging met de naam van de gids hebt ontvangen.

Betaling
De wandeling van 1,5 of 2 uren betaalt u aan het Goudse Gidsen Gilde. De betalingsgegevens staan op uw reserveringsbevestiging.
De betaling van de extra bezichtiging(en) geschiedt niet via het Goudse Gidsen Gilde.

* Bezichtiging Stadhuis
Dit is een rondleiding van ca. 20 minuten. Het bezoek wordt door ons vooraf afgestemd met het stadhuis. Houdt u er rekening mee dat huwelijksvoltrekkingen, ook al zijn deze later geboekt dan ons bezoek, altijd voorrang krijgen. Vrijdag is een populaire dag om te trouwen. Het stadhuis is dan meestal niet beschikbaar voor rondleidingen. De entreekosten bedragen € 2,50 p.p. (in 2024). Dit is een speciale prijs voor bezoek dat aangevraagd is bij een wandeling met het Goudse Gidsen Gilde.
Bij het stadhuis kunt u uitsluitend betalen in contant geld.  Om praktische redenen verzoeken wij dat één persoon betaalt voor de hele groep.
U kunt voor uw bezoek ook per pin betalen, bij de balie van het Kaas- en Ambachtenmuseum, voorafgaand aan uw bezoek.

Link naar het stadhuis

* Bezichtiging Sint Janskerk
Dit is een korte rondleiding van ca. 30 minuten. Het bezoek wordt door ons vooraf afgestemd met de Sint Janskerk. U dient ter plaatse aan de balie af te rekenen. Toegang met museumkaart is gratis of tegen betaling van € 10,00 p.p. (in 2024). Dit is het groepstarief voor het GGG.
De Sint Janskerk is op zondag niet open voor rondleidingen.

Link naar de Sint Janskerk

* Bezichtiging Maquette in Museum Gouda
Dit is een kort bezoek aan de Maquette van Gouda in 1562. Het bezoek wordt door ons vooraf afgestemd met het museum. U dient ter plaatse aan de balie af te rekenen. Toegang met museumkaart is gratis of tegen betaling van € 5,00 p.p. (in 2024). Dit is het GGG-tarief voor de Maquette.
Het museum is op maandag gesloten

Link naar Museum Gouda